12 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


През цялата събота трябва да се внимава да не се допуска самосъжаление, униние, анализи на угнетителни преживявания от миналото.

Събуждането на стари спомени, обсъждането на наболели семейни въпроси няма да ви доведе до нищо добро, нито до яснота. Бъдете максимално толерантни и състрадателни, интуитивният подход ще е най-правилен.

В бизнеса също може да настъпят недоразумения и двойнствени игри. Деловите партньори може да не се окажат толкова надеждни и честни.

До 12 ч. ще има динамика, може да постъпят неочаквани и свежи новини засягащи семейството и бита.

В следобедните и вечерните часове от 16 до 20 ч. да се внимава с прекомерния оптимизъм и финансовата разточителност.

Напомняне: На 13 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 14 септември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 14 септември и ще излезете от поста на 15 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!