12 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава периода на Луна без курс до 13 ч. Това е време на крайна непроизводителност. Не предприемайте нищо важно до обяд.

Много внимателно подхождайте към всичко в тези часове от сутринта, защото разсеяността и пропуските може да са големи.

След 13 ч. Луната вече преминава в Риби и отново ще бъдем потопени в емоции и дълбоки психологически преживявания. Ще продължават да се развиват събитията от предходните дни. В някои отношения ще става по-лесно и дори по-ясно, какво точно се случва, защото наближава пълнолунието в Риби, което ще бъде на 14 септември.

Главният аспект за деня е между Марс и Юпитер, напрегнат и провокативен. Бъдете умерени във всичко. Не се наемайте с непосилни цели и задачи. Оценките и очакванията може да се окажат силно преувеличени, а перспективите не особено надеждни. Затова много внимателни преценявайте действията си и не избързвайте с кардинални промени по личен живот и бизнес.

Но, както винаги има и добра новина: утре очакваме хармоничен аспект на Слънце с Плутон, който ще възвърне силите, ще даде смелост, решителност и ще набележи нови трансформиращи начини за действие.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 12.53 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!