12 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


За днес не предвиждайте нищо важно, не стартирайте нови проекти, договори или връзки, защото няма да могат да се развиват устойчиво в бъдещето. Луната е без курс почти цял ден 01.58 ч. – 21.16 ч. Много трябва да сте внимателни, защото днес има нехармоничен аспект на Венера с Уран.

На първо място ще са напрегнати и конфликтни взаимоотношенията, приятелствата и любовните връзки. Тази аспект дава безпокойство, хаотични действия

Внимавайте и с парите, самочувствието и личната самооценка –  Венера управлява и тях. Не се впускайте в пазаруване, инвестиции или действия, в които не се чувствате достатъчно подготвени и уверени.

Има и хубава новина, разбира се, Юпитер и Плутон са в хармоничен аспект – възползвайте се максимално от него. Това е аспект на трансформация, дава възможност да се преструктурираме на вътрешен план, да се усвоят нови знания и умения, да се изменят към по-добро нашите собствени възприятия, желания и стремежи. Отделете време днес и в следващите 2 дни, докато са активни тези енергии за самоусъвършенстване.

Утре ни очаква по-успешен ден, за петък също не правете планове, особено свързани с пари, разговори или оформяне на документи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  01:58-21:16 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!