12 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е наситен с аспекти, а това означава, че ще има и доста събития и преживявания.

Не е добър ден за нови начинания и важна работа, защото има и нехармонични влияния на планетите, които ще възпрепятстват процесите.

Сутринта в 9.19 ч. Марс и Нептун са в точен напрегнат аспект. Динамичен ден, в който е добре човек да се изправи срещу своите вътрешни страхове и заблуди. Може да се почувствате емоционално нестабилни, трудно да разбирате случващото се, решения ще се вземат трудно. Ако усещате, че ви липсва ентусиазъм и са ви напуснали силите, това е проява именно от този аспект. Спокойно, това е само временно явление, до края на седмицата ще се промени към добро енергийното състояние.

Денят не е подходящ за взимане на решение, подписване на документи и водене на разговори, предпазвайте се от изказване на крайно мнение. После ще се окаже, че гледната точка е била неправилна.

В четвъртък и петък определено ни очакват по-оптимистични дни, така че може да си направите планове. За събота отсега да предупредя, че има Луна без курс почти цял ден от 7.12 ч до 19.12 ч., не залагайте много на този ден, може всичко да се осуети.

Въздържайте се днес да плащате големи суми, не сключвайте сделки, не започвайте нова работа и не теглете кредити, защото е ден БЕЗ богатство.

Големината на сумите всеки определя за себе си, за едни това е 100 лв, за други 1000 лв. Разбира се, тези съвети е добре да се спазват, но без излишен фанатизъм и драматизъм, без затормозяване. Не е нужно да се стига до там, че да не смеете да си купите хляб и бензин.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.