12 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продуктивен ден. Всички отложени ангажименти и задачи от вчера, сега вече ще могат да се свършат и да се компенсира пропуснатото време. Добрата новина е, че благоприятната планета Венера ще бъде в хармонични аспекти днес и утре, което ще ни помогне в общуването и стабилизирането на отношенията.

Проверявайте все пак по няколко пъти това, което правите и предавате като готов продукт, за да не се окаже, че нещо сте пропуснали.

Напрегнати организационни моменти ще има от 17 до 20 ч., но след това до края на деня ще се получи поне една добра новина, която ще разведри настроението.

Луната вече е в Козирог, много сериозно ще се подхожда към всички ангажименти, особено в професионалната сфера. Амбицията нараства, дори и да имате някакви временни трудности и неудачи на работното място днес и утре ще може да се стабилизирате и да намерите изход.

Все още продължава влиянието на стационарно/директния Сатурн, който ще ни създава много работна атмосфера, на повърхността ще излязат нови отговорности и задължения, които стриктно ще трябва да се спазват.

В неделя и понеделник на повърхността се появиха нови събития и трудности, които от днес до неделя ще могат вече да се преодолеят.

За сряда правете си планове само до 14 ч, защото след това времето няма да е ефективно.

ВАЖНО! ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел