12 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни относително хармоничен ден, на фона на напрегнатите аспекти на ретроградния Марс, с които вече сякаш свикнахме. В сряда очакваме опозиция на Слънцето с Марс, която още от сега започва да се усеща.

Тази опозиция на Слънцето във Везни с Марс в Овен ще обостря проблемите в личните и делови отношения.

Но, днес все може да се възползваме от приятното влияние на Юпитер и Нептун, които са в хармоничен аспект в 10.12 ч.  Повишава се възприемчивостта, засилват се творческите идеи и изяви. Ще има силен стремеж към  религиозни и духовни знания и преживявания. Този аспект ще ни настрои към благотворителност, състрадание и по-дълбоко разбиране на случващото се около нас.

Вечерта в 19.42 ч. Меркурий и Венера са в хармоничен аспект, който ще допринесе за подобряване на отношенията с близки и приятели, общуването ще носи удовлетворение и полза. Добро време за писмена работа, за обучение и творчески дейности.

Вечерта от 19 до 21 ч. ще има важни знаци за събития, които ще са актуални през следващите дни, бъдете осъзнати какви избори правите в този момент.

Напомняне: На 13 октомври  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на   14 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   14 октомври  и ще излезете от поста на  15 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  20.14 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел