12 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Овен и започва да проявява своя нетърпелив, огнен, вдъхновен, но и сприхав характер.

Денят ще е много динамичен, изпълнен с много движение, много неочаквани събития. Ще започнат да се изясняват ситуации, които дълго време са ни държали в неведение.

Особено забързани и енергични ще са часовете от 16-20 ч., но тогава нараства и конфликтността. Особено у дома, на тема бит, семейство, деца, роднини и родители. Дребни житейски ситуации могат да ви извадят от равновесие. Избягвайте тези дразнения, защото бързо могат да ескалират в неприятна посока.

Особено внимание трябва да има в личните, любовните и партньорски отношения. Сега не е подходящо време за установяване на нови връзки, не си назначавайте романтични срещи до понеделник включително. В бизнес отношенията също може да настъпи неочакван обрат. Да се внимава с договори, пари и инвестиции – всичко това може най-неочаквано да се срине и да донесе точно обратен ефект от очакваното.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел