12 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 13 ч. Луната ще е в Скорпион и без курс. Не предприемайте важни действия, не взимайте решения и не правете срещи.  Няма да има никакъв ефект, информацията ще е изкривена, повеждаща, а обещанията няма да се спазят.

Внимателно да се шофира в този период, а ако ви сюрпризират с неприятна новина, не бързайте да се притеснявайте, казаното няма да отговаря на действителността и „пораженията“ ще са минимални.

Ефективната част на деня започва едва след 13 ч., когато Луната навлезе в Стрелец.

Тогава вече спокойно може да действате и да проведете важни срещи и разговори.

Днес Слънцето и Плутон са в напрегнат аспект, който ще ви провокира да вземете важни решения. Не се страхувайте от новото, видимо трябва да се тръгне в по-успешна посока. Не се задържайте на стари и непечеливши позиции.

Добрата новина е, че днес вече Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект и това, което се е объркало в предходните дни, днес може да се стабилизира и предоговори и преподпише. Възобновяват се взаимоотношения и преговори, документите се подписват и придвижват.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  02:13-12:54 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!