12 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес до 18 ноември започват относително по-спокойни дни. Постепенно ни се изясняват обстоятелствата около лунното затъмнение, вече разбираме или поне се досещаме  как точно то се е проявило в живота ни.

Днес Луната вече е в Рак – знака на семейството, децата, домашния уют. Проявите на Сатурн ще са видни и днес, възможно е някой възрастен родител или роднина да създава проблеми или да ви поставя условия и изисквания.

В 20.43 ч. Меркурий е  в хармоничен аспект с Нептун. Този аспект ще пробуди творческите възможности, дава интуиция и влечение към фините материи и духовни светове. Денят е подходящ за духовни практики и творческа работа.

Утре ни очаква също благоприятен ден, може да си направите планове и срещи.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.