12 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Наближава обръщането на Марс в директна посока на 14 ноември и отсега той силно е забавил своята скорост, почти е статичен. Това означава, че принципът на планетата ще се усеща много силно. Може да има проблеми с гнева, агресията и автоагресията. Проблеми по техника и взаимоотношения.

Днес нервите и търпимостта ще бъдат поставени на голямо изпитание. Особено в обичайната, близката и домашната среда. Може да нарасне и битовия травматизъм, пазете се от остри предмети и от огън, бъдете максимално въздържани и мъдри, още малко остана да потърпим изпитанията по ретрограден Марс.

Особено напрегнати и конфликтни ще са вечерните часове от 17 до 21 ч, бъдете внимателни с децата и възрастните хора, пазете си взаимоотношенията. От сутринта може така да си организирате деня, че да няма поводи за нерви и дразнения.

Луната вече е във Везни, точно в такива дни се налага човек да бъде най-осъзнат в контактите си с околните.

Отново ще сме под въздействието на главния аспект за ноември: това е срещата на Юпитер и Плутон в 24 ° Козирог. За трети път се срещат тези две планети за тази година, за пръв път на 5 април, след това на 30 юни и днес е последната им среща. Принципно това е хубав аспект, смята се за аспекта на милионера, който дава възможност да се натрупат добри финансови средства.

Тази година астролозите останаха доста изненадани от проявата на този аспект, като той по-скоро донесе финансови загуби и кризис, както и световен здравен проблем. Видимо тук се проявява знака Козирог където те се срещат. Така усетихме и изолацията, задръжките, ограниченията и трудностите, които са предизвикани от Сатурн, управителя на Козирог.  Добрата новина е, че през декември очакваме леко подобрение, защото Сатурн и Юпитер вече преминават във Водолей. Ще се освободим от суровите уроци и ограниченията на Сатурн, планетата управляваща кармата.

Да се надяваме, че повече няма да се повтаря с такава сила пандемичната вълна.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв