12 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в 20-тия градус на  Телец, то настъпва в 15.36 ч. Това пълнолуние е хармонично, ползотворно и градивно. То ще даде много ясна представа за нещата, които са  се случили в последния месец, ще даде правилни отговори и верни посоки. Вече ще има адекватно обяснение  за събитията от близкото минало.

Много занемарени финансови и/или бизнес въпроси, сега ще получат ново разрешение и развитие. На повърхността ще излязат и нови теми свързани със собственост, имоти, пари и инвестиции. Не бързайте с решенията, отложете ги за след 20 ноември.

Днес Марс и Юпитер са в хармоничен точен аспект в 20.40 ч., който ще  помогне да се вземат важни решения и да се предприемат действия в бизнеса, кариерата или обучението. Целите ще са по-видими и достъпни.

Обърнете внимание, че след 17.49 ч. до края на деня Луната вече ще е без курс, след този час не предприемайте важни действия.

За утре правете планове след 10.47 ч., защото до тогава времето няма да е ефективно.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.49 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв