12 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби, намираме се в 29-ти лунен ден, утре по обяд ще настъпи новолуние в Риби. До тогава е отличното време за привършване на започната вече работа, предаване на проекти и писмени работи и отчети. Постарайте се да се освободите от поети ангажименти. Каквото можете свършете, от останалото, ако усетите, че вече не ви е нужно или прекалено много ви тежи – се откажете. Преди това новолуние е много полезно да се освободите от всички тези неща, които носите като непосилна тежест. Искали сте нещо в миналото да направите, но все няма време, сили или мотивация. Тези несвършени неща, които носите в мислите си, изразходват огромно количество сили и заемат голям обем от потенциала ви. Просто се откажете, кажете си: „Отказвам се от този проект или от това намерение! Може да се върна някога към него, когато имам повече сили и вдъхновение, но засега се отказвам!“

С голяма радост и учудване ще забележите прилив на сили, радост, лекота и свобода! Ще се освободи неподозирано голямо количество енергия, която може да използвате за нещо друго по-нужно и полезно към настоящия момент. Най-важното, ще се върне чувството за радост от живота. Опитайте, ще видите незабавния ефект.

Напомням, че преди да е настъпило новолунието не трябва да се започва нищо ново.

Не вършете важни неща, от които после очаквате дълготраен резултат, защото днес е деня с най-малко енергия. Точно поради тази причина не се натоварвайте прекалено много с работа.

Добрата новина е, че до 14 ч. въпреки силно намаляващата Луна, все още ще има сили и енергия, които ще ни дава хармоничния аспект на Луната с Уран, който ще ускорява ежедневието.

И последно, намерете време да почистите, да измиете пространството, което обитавате и където работите. Това е ултра важно!! Освободете се от ненужните вещи, защото те отнемат от енергията и излъчват негативни вибрации, които носят умора, отегчение и дразнение.

Вечерта запалете поне една свещ и обиколете околното пространство по часовниковата стрелка три пъти, за да го пречистите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв