12 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9.35 ч. Луната вече навлиза във Везни. До 12 ч. бъдете премерени в изказванията си, не избързвайте да обещавате и да поемате много отговорности, дори сега да ви се струва, че ще успеете. Необходимо е да се спазва мярка във всичко, особено с емоциите и финансите.

След 12 ч. времето до края на деня е много по-хармонично и преценките ще бъдат по-умерени и верни.

От вчера Юпитер вече е в Овен до 28 октомври. Винаги, когато такава голяма и мощна планета премине в нов знак, това предизвиква определени събития. Вчера, днес и утре, ще са дни на приповдигнато настроение. Ще се появи стремеж към самоусъвършенстване, поемане на повече отговорност и по-голям размах на действията.

Юпитер е планетата на експанзията, затова тя увеличава всичко, както добрите мисли и намерения, така и агресията, насилието, безпокойството. Внимавайте да не поемете прекомерен риск в действията и намеренията си. Още повече, че сега и Меркурий е ретрограден и това още повече ще усложни нещата.

Препоръката е, да се постараете да  вземете само най-доброто от тази благородна планета, да се фокусирате в положителна посока. Избягвайте гнева и агресията, за да не се преумножат тези негативни прояви.

 

Напомняне: На  12 май  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  13 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  13 май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   13 май  и ще излезете от поста на    14 май 2022 г.   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.00 ч. – 09.35 ч. !!!

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.