12 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Луната започва постепенно да нараства и да ни помага да реализираме своите желания и намерения.

Този ден е много активен, динамичен и важен. Марс и Уран са в хармоничен аспект, който ще ни дава сила и тонус. Силата на мисълта и думите днес се преумножава.

Не пропускайте днес в рамките на деня да напишете своите желания по новолуние.

Вчера вечерта в 22 ч. посрещнахме новолуние в Телец. Който иска да изглежда добре това лято и желае да приведе фигурата си в добри форми, може да продължи и днес с лунната диета. Това новолуние в Телец създава чудесната възможност да се постави трайна тенденция в здравословното хранене през следващите месеци. Започнете нов хранителен и здравословен дневен режим (не само в храненето, но и в почивката и спането), нека това да бъде едно от вашите желания по това новолуние.

Самата точка на новолунието сформира на небето успешна, продуктивна конфигурация, която показва, че който има желание да постигне нещо и положи повече воля, сили и активност, ще успее. Това новолуние ще способства развитието на заложените идеи. Особено градивно то ще се отрази на земните знаци: Телец, Дева и Козирог.

Това новолуние е важно още и с факта, че то отваря коридора на затъмненията, които ни предстоят. Под „коридор на затъмненията“ наричаме не само времето между лунното затъмнение в 6-тия градус на Стрелец, което ще бъде на 26 май и слънчевото затъмнение в 20-тия градус на Близнаци на 10 юни, но и времето от две седмици преди първото затъмнение и две седмици след второто затъмнение.

Какво е важно да знаем за този дълъг и важен период, който започва от 12 май и приключва до 24 юни?

Това е време на промени и дълбоки личностни трансформации. Може някой да ви помогне да осъзнаете своето предназначение, ако не сте го открили досега.

Можете да осъзнаете много важни неща за себе си и да се пренасочите към съвсем нови сфери на действие и реализация.

Много внимавайте какво мислите, какво точно казвате и правите в този период, защото той е много енергиен и силен, бързо мислите ни може да станат реалност.

Затова недейте да сте негативни и отмъстителни, не мислете за никого нищо лошо, защото се натрупва много бързо негативна карма. А, едно от свойствата на кармата е, че се преумножава…

Днес има само за 20 мин. Луна без курс, гледайте точно тогава да не вършите важни неща.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.24 ч. – 15.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв