12 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ползотворната част от деня продължава само до 13.31 ч. До този час аспектите ще са хармонични. Успешно може да се приключи със залежалата работа от вчера.

Задържаните срещи и разговори от вчера, сега ще се потръгнат спонтанно.

Не трябва да забравяме за напрегнатите аспекти от вчера, които носят конфликтност и пр

Не предприемайте нищо важно в часовете на Луна без курс 13.31 ч. – 18.40 ч.. Ако се налага все пак нещо да вършите непременно после го проверете, защото има голяма вероятност от допускане на грешки.

След 19 ч., Луната вече навлиза във Водолей. До края на деня може да се почувствате уморени и отегчени, не се натоварвайте повече с работа.

Днес Меркурий преминава от Телец в Близнаци до 28 май. Това е много силен знак за Меркурий. Всички интелектуални дейности, общуване, търговия, преговори, договори, кратки пътувания ще се активизират и ще дават добри и бързи резултати.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.31 ч. – 18.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел