12 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО

Луната и днес все още е в Скорпион. Не се учудвайте, ако настроението е твърде полярно. Възможно е точно днес да излязат на повърхността неприятни задължения и осъдителни настроения. Осъждането и недоволството най-често е насочено към самите нас, все ще се намери от нещо да се подразните или да не сте доволни.

Най-важното е да впрегнете тази енергия в работа и самоусъвършенстване, не стойте без занимания, защото може да се почувствате унили и депресирани.

Денят е подходящ за духовни и енергийни практики, за четете на психологическа или криминална литература, така ще успокоите силните плутонови и скорпионски енергии.

Главният аспект за деня е съвпада на Венера с Уран, който е добър за занимаващите се с творчески професии, защото може да хрумнат чудесни, оригинални идеи.

Точно днес не си насрочвайте срещи с нови приятели, бъдете сдържани и търпеливи, не бързайте да се разочаровате, ако някой не постъпи така, както сте очаквали. Уран дава изненади и внезапни обрати, така че, бъдете внимателни.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.