12 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Малко ще си отпочинем от интензивната енергия на затъмнението и се подготвяме за следващото изпитание този месец, повторната квадратура между двете социални планети Сатурн и Уран, която ще бъде на 15 юни.

Вече Марс е в Лъв, тук той е в свои води и много повече уравновесен, отколкото в Рак, където е прекалено емоционален и небалансиран. Огнената природа на зодия Лъв ще извади най-доброто от Марс.

Хубави са аспектите за деня. Най-много ще ни зарадва хармоничния аспект на Венера и Луната, които са в съвпад още от рано сутринта.

Утре очакваме още един хубав аспект на Венера с Уран, който се създаде възможности за възстановяване на отношенията и създаване на нови, непринудени връзки и приятни изненади от приятели.

Същевременно започва да се сформира напрегнат аспект на Слънце с Нептун, който се активира още от самото затъмнение на 10 юни. Този аспект е добър за творчество, лечителски, духовни и психологически практики, но за практически действия, делови задачи и взимане на решения е доста труден и замъгляващ преценките. Подадената информация няма да е надеждна, ще има опити за манипулации и заблуждения. Пазете се от подобни влияния до 18 юни включително.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв