12 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Денят ще разгърне своите положителни страни след 12 ч. на обяд, когато Луната навлезе в Козирог. До тогава е желателно да не се започват важни дейности, всичко трябвада се върши с повишено внимание.

В делово отношение може да се свършат доста полезни неща, още повече, че днес е и ден с положителна финансова активност.

Утре вечер в 21.39 ч. очакваме пълнолуние, което вече показва своя характер. Ускоряват се всички процеси, носи активизация във всички дейности. Но, едновременно с това и напрежение и безпокойство.

Най-много трябва да се внимава във взаимоотношенията както у дома, така и в работата. Защото все по-актуални ще стават темите свързани с кариерното развитие и утвърждаване в обществото. За някои ще предстоят много важни избори за обучение и избор на кариера.

До вечерта денят е много активен и наситен. Добрата новина е, че започва да се сформира хармоничен аспект на Венера със Сатурн, който ще стабилизира тези отношения, които имат потенциал за развитие. Ако се избегнат излишните коментари и преживявания, може много добре да си стабилизирате полезните и нужни връзки.

ЛУНА БЕЗ КУРС04.43 ч. – 12.02 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.