12 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Лъв и хубави аспекти.

Внимавайте само в часовете от 14 до 15.30 ч., защото може да се повиши раздразнителността и да се появят конфликти.

Мобилизирайте се от сутринта и си свършете важната делова и административна работа до 15.30 ч. докато е ефективното и продуктивно време.

Късно вечерта в 22.46 ч. Меркурий и Юпитер са в точен хармоничен аспект, който ще активизира общуването, търговията, обучението, посредническата дейност, юридическите дела. В съчетание с новите енергии от новолунието, тези две планети ще ви вдъхновят да активизирате своята финансова активност, да разширите контактите си и хоризонтите си. Днес и в следващите два дни недейте да седите безучастно, не чакайте някой да ви се обади и да ви предложи работа или хубава сделка. Трябва сами да активизирате късмета си и тогава той ще сработи и ще получите максимума от хармоничните енергии.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.30 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел