12 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Козирог и рано сутринта е с хубави аспекти с Уран, което ще даде сили и енергия да се подготвим за предстоящото новолуние.

Има и един доста нехармоничен аспект на Меркурий с Уран, който ще е точен в 17 ч.

Да се внимава при общуване, обмисляйте си думите, може бързо да възникнат конфликти и внезапни обрати в отношенията. Внимавайте при работа с електроприбори, машини, компютри, телефони, интернет, както и при обработка на информация, може да станат грешки, аварий и всякакви други проблеми по техниката.

Мисълта ще е тревожна, концентрацията трудно ще се отдава. Нервност, сприхавост и конфликтност може да се прояви най-неочаквано.

Намираме се точно преди новолуние в 24-тия градус на Козирог. Време е за приключване на започнатите теми и инициативи, за да започнете с обновени идеи след новолунието, което очакваме да настъпи утре сутринта в 7.01 ч.

Непременно намерете време да си почистите пространството около вас, да премахнете ненужните вещи, да се освободите от всичко, което ви дразни или вече е много овехтяло и амортизирано. Премахнете всичко, което е счупено, скъсано и т.н., защото това символизира и носи негативна енергия, недостатък, лош късмет.

Чудесно време да си подредите книгите, направете им практична сортировка. Книгите, които усещате, че повече няма никога да четете, подарете, те ще се окажат полезни на някой друг. Останалите подредете по степен на важност и по степен на използваемост. Това е много добра практика, ще видите, колко много застояла енергия има заключена в тях и как ще се освежи пространството.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел