12 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След навлизането на Луната в Стрелец в 9.05 ч. започва ефективната част на деня. Запазва се деловата и динамична вълна от предходните дни. Веднага ще се усети присъствието на Меркурий в Козирог, който навлезе там още вчера.

Мислите и идеите стават по-практични и ориентирани към конкретна цел.

Вече няма да има отвлечени мисли и неясни фантазии.

Ще се създават много по-благоприятни ситуации за развитие на кариерата и обучението. Днес е точно такъв силен, повратен момент за правене на точни планове, за провеждане на преговори и събеседвания с конкретни постижения накрая.

Всичко започва да придобива форма и дисциплина, поради приближаването на Меркурий към Сатурн, този аспект ще е точен утре сутрин.

За утре не си насрочвайте романтични срещи, нито се приготвяйте за разговори с половинката или партньорите за уточняване на отношенията.

За неделя – не си насрочвайте важни срещи, почти цял ден Луната ще е без курс.

Напомняне: На 12 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 13 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 13 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  13 януари  и ще излезете от поста на  14 януари  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-09:05 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!