12 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.24 ч. Луната навлиза в Риби. Засилват се интуитивните възприятия. Фокусът на вниманието ни е привлечен към емоциите, съпричастието, споделянето и анализирането на духовния ни мир.

Отлично време за писане на желания, ако не сте го сторили снощи след 21 ч. Намерете днес поне половин час за себе си и се концентрирайте върху своите бъдещи желания и намерения.

Енергията на новолунието се разгръща днес. Това новолуние във Водолей, което настъпи вчера донесе силен позитивен заряд, за някои то ще даде много силен тласък за обновление. Днес мнозина ще осъзнаят какви новости в живота им ще активира това новолуние.

Ще възникнат много оригинални, новаторски идеи, които ще се развиват в бъдещето,

Може да изпитате силно желание да съборите всичко до момента и да подредите живота си по нов начин. Водолей е много екстравагантен, революционен знак, който създава усещането, че човек с всичко може да се справи. Само напомням, че до 21 февруари не се препоръчва да се започват големи нови инициативи, защото няма да са трайни.

Всички нови начинания оставете за след 21 февруари, сега не си заслужава да започвате нови проекти. Може бързо да се откажете и да не ви донесат очакваното удовлетворение.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 9.24 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв