12 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре се мобилизирайте да сложите в ред своите взаимоотношения. Каквото имате занемарено в сферата на преговори и договори, трябва сега да го доведете до край, за да си спестите бъдещи главоболия.

Луната вече е във Везни и до обяд е в напрегнат аспект с Луната. Това може да доведе до неустойчивост в настроението, променливи желания и решения и чувство на неудовлетвореност. Имайки предвид това не си назначавайте до 13 ч. срещи с хора, с които знаете, че принципно трудно общувате. След 13 ч. до края на деня енергията и настроението стават доста по-устойчиви.

Наблюдавайте за подсказки от Вселената и съдбата в часовете от 11 до 13 ч., не си позволявайте в тези часове да сте груби, агресивни и неуважителни. Защото това ще се възвърне като негативна енергия към вас в следващите 2 седмици.

Вечерта много внимавайте в личните отношения, приятелските и любовни връзки, защото ще има провокативни ситуации, които може да ви подведат. Не избързвайте с изводите, не се впускайте в обвинения. Непременно трябва да помислите, преди да се гневите и да обвинявате партньора, какво във вашето поведение е довело до подобна реакция.

ВАЖНО! НАБЛИЖАВА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 17 февруари  до 10 март 2020 г.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!