12 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес Луната е в Скорпион, тя ще ни помага да се отървем от всичко старо и излишно. Време е за приключване и изчистване на тялото и душата.

Чудесно време е днес и утре за провеждане на практики на прошка и прочистване от чужди енергийни влияния. Обърнете се към компетентни хора, които могат да ви подскажат практики, чрез които може да се освободите.

Луната намалява и до 14 декември може да проведете чудесни пречистващи процедури и диети.

Рано сутринта, още от 5 или 6 часа ако се активизирате и тонизирате с ранно ставане, гимнастика, провеждане на различни медитативни и енергийни практики, ще получите важни прозрения и отговори за следващите две седмици.

Каквото можете да свършите в този ден, направете го, аспектите са благоприятни, затова смело си довършвайте работата и поетите ангажименти от предходните дни.

Наближава вече новолунието и слънчевото затъмнение в 24-тия градус на Стрелец. Вероятно ще усещате навлизането на нови теми и приключването на други. Това, което ще ви донесе затъмнението в личен план, започва да се проявява вече няколко дни преди самото затъмнение или поне се усещат тенденциите.

Избягвайте днес и утре да говорите за своите нови желания, планове и намерения. Това ще ви лиши от сили за тяхното осъществяване.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!