12 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес Луната е в Скорпион, тя ще ни помага да се отървем от всичко старо и излишно. Време е за приключване и изчистване на тялото и душата.

Чудесно време е днес и утре за провеждане на практики на прошка и прочистване от чужди енергийни влияния. Обърнете се към компетентни хора, които могат да ви подскажат практики, чрез които може да се освободите.

Луната намалява и до 14 декември може да проведете чудесни пречистващи процедури и диети.

Рано сутринта, още от 5 или 6 часа ако се активизирате и тонизирате с ранно ставане, гимнастика, провеждане на различни медитативни и енергийни практики, ще получите важни прозрения и отговори за следващите две седмици.

Каквото можете да свършите в този ден, направете го, аспектите са благоприятни, затова смело си довършвайте работата и поетите ангажименти от предходните дни.

Наближава вече новолунието и слънчевото затъмнение в 24-тия градус на Стрелец. Вероятно ще усещате навлизането на нови теми и приключването на други. Това, което ще ви донесе затъмнението в личен план, започва да се проявява вече няколко дни преди самото затъмнение или поне се усещат тенденциите.

Избягвайте днес и утре да говорите за своите нови желания, планове и намерения. Това ще ви лиши от сили за тяхното осъществяване.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв