12 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 7.13 ч. сутринта настъпва пълнолуние в 20 ° Близнаци.

Това пълнолуние ще активира теми свързани с отношенията и чувствата. На повърхността ще изплуват нехармоничните детайли, ще се осъзнаят грешки, лъжи и заблуди.

 Ако до момента сте имали съмнения за партньорството и връзката си, сега още повече ще се подчертае дисхармонията. Отново ще изплуват стари обиди и проблеми.

По отношение на професионалната реализация и кариера, пълнолунието ще извади всички недовършени теми, както и проекти и идеи, всичко ще стане видно. Не вярвайте на предоставената информация, не бързайте с решенията. Всички неясноти или назрели проблеми, ще могат да се разрешат съвсем скоро, изчакайте да настъпи слънчевото затъмнение и пълнолунието в Козирог, което ще бъде на 26 декември.

Четвъртъкът е  характерен ден, защото след като настъпи точната фаза на пълнолунието, повече мажорни и активни аспекти за деня няма да има, т.е. Луната ще е без курс.

Най-важното днес е да избягвате да вършите важни неща, не започвайте нови начинания, нищо, че е пълнолуние, при Луна без курс, няма да получите нужните резултати.

В тази специфична позиция на Луната ще можете много ясно да видите какво непременно трябва да преживеете. Защото в такива дни много трудно може да управляваме събитията, а се случват онези неща, които са били кармично заложени и не могат да се избегнат.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!!

Ако не сте започнали още от вчера лунната диета, можете да я активирате от 6 ч. сутринта  днес и да я продължите до  19 ч. тази вечер. Ако можете да издържите, най-добре да продължите диетата до  Точната фаза на пълнолунието е на 12 декември в 7.13 ч. сутринта.

Повече за лунната диета прочете ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  7.13 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв