12 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е пълнолуние в 20 Водолей. То настъпва рано, още преди зазоряване в 4.37 ч.

Това пълнолуние е с напрегнати аспекти, може да предизвика доста промени, особено в приятелските връзки и по-големи колективи. Може да има разногласия и непримиримост с обстоятелствата.  Като цяло събитията ще са сред темите засягащи партии, организации, партньорства в личен и бизнес план. В каквато и групова организация и практика да сте включени може да възникнат противоречия, разногласия и необходимост от пренареждане на приоритетите, дори до пълна трансформация.

Обърнете внимание, че след 14.08 ч. Луната вече е без курс до 21.45 ч., нищо важно не предприемайте в този интервал, защото няма да бъде успешно.

Препоръчва се през целия ден да се прилага Лунната диета по пълнолуние. Всяка една диета или гладуване, която знаете и ви понася на организма може да я прилагате сега. Никога не натоварвайте организма с алкохол и много храна по пълнолуние, както и на новолуние. Това е в основата на лунната диета.

ЛУНА БЕЗ КУРС14.08 ч. – 21.45 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.