12 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес по-трезво може да се прецени, че случилите се неочаквани усложнения от предходните дни всъщност са донесли нови, неочаквани възможности.

Преодолявайте нетърпението, за да не предприемете прибързани дейности. Внимателно да се преценяват обстоятелствата. За новите начинания е добре да се изчака да настъпи новолунието в Лъв на 19 август и чак тогава да се стартират промени.

Денят ще е ефективен само до 11 ч. и след това чак след 17 ч.

От сутринта до 11 ч. ще са благоприятни часове, концентрацията ще е добра, дори и най-тежката работа ще може бързо да се свърши.

Внимателно съблюдавайте този интервал на Луна без курс от 11 до 17 ч, не предприемайте нови неща и много внимателно трябва да се борави с пари и документи.

След 17 ч. започва да назрява с напрегнат аспект на Марс с Плутон, който ще е точен утре сутринта. Той ще носи агресия, силна конкуренция особено в областта на бизнеса и политиката. Този аспект ще ни стимулира към решителни действия, но същевременно ще предизвиква и доста агресия и ответни действия от страна на опоненти и властови структури.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.56 ч. – 16.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!