12 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес по-трезво може да се прецени, че случилите се неочаквани усложнения от предходните дни всъщност са донесли нови, неочаквани възможности.

Преодолявайте нетърпението, за да не предприемете прибързани дейности. Внимателно да се преценяват обстоятелствата. За новите начинания е добре да се изчака да настъпи новолунието в Лъв на 19 август и чак тогава да се стартират промени.

Денят ще е ефективен само до 11 ч. и след това чак след 17 ч.

От сутринта до 11 ч. ще са благоприятни часове, концентрацията ще е добра, дори и най-тежката работа ще може бързо да се свърши.

Внимателно съблюдавайте този интервал на Луна без курс от 11 до 17 ч, не предприемайте нови неща и много внимателно трябва да се борави с пари и документи.

След 17 ч. започва да назрява с напрегнат аспект на Марс с Плутон, който ще е точен утре сутринта. Той ще носи агресия, силна конкуренция особено в областта на бизнеса и политиката. Този аспект ще ни стимулира към решителни действия, но същевременно ще предизвиква и доста агресия и ответни действия от страна на опоненти и властови структури.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10.56 ч. – 16.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв