12 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В понеделник може да усетите  нервно напрежение,  нетърпение и желание за промяна. Уран, който управлява висшата нервна дейност, новите идеи и революционните подходи към живота е статичен. Рязко се появява необходимост от тотална промяна. Наближаващото пълнолуние във Водолей на 15 август още повече ще ускори този процес, защото процесите ще станат още по-видими.

Хубавото проявление на тази статична позиция на Уран е, че ще може да съберете смелостта, която ви трябва. Тук има важно уточнение: внимателно управлявайте тази смелост и революционното си настроение.  Не избързвате с действията преди да сте обмислили достатъчно дълго и обстойно. Защото може да пропуснете важни условия и подробности.

Друго проявление на статичния Уран е, нервност, конфликтност и проблем с електричество, интернет и техника.

Наближава хубав творчески и любовен период, защото Венера се приближава към Слънцето. Това засилва контактите, симпатиите, създава чудесни нови финансови възможности и подкрепя творческите дейности.

Каквото можете свършете го днес, защото утре до 18.30 ч. Луната ще бъде без курс, което означава, че денят няма да бъде ефективен.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел