12 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Обърнете внимание, че има няколко часа на Луна без курс от 13.17 ч. – 17.09 ч., когато не трябва да се предприемат важни стъпки, не давайте утвърдителни отговори и все още не предприемайте важни стъпки.

Бъдете по-сдържани в обедните часове от 11 до 14.30 ч. , защото бързо ще избухват конфликти.

Най-главното събитие за деня е съвпада на Юпитер с Нептун в 17.46 ч., те ще се „срещнат“ в 24-тия градус на Риби. Този аспект се сформираше от 2-3 месеца, ние от отдавна вече сме под въздействието на този аспект. От февруари със сигурност го усещате под различна форма. Хармоничното изражение на този аспект е духовност, религия, творческо вдъхновение и фантазия. Стремеж към духовно израстване, интуитивно навлизане в изучаването на редица науки.

За съжаление ние го видяхме и като хуманитарна криза, емигрантски вълни, необходимост от спешна проява на загриженост и съчувствие, на безвъзмездно подпомагане на изпаднали в крайна нужда и шок големи групи хора.

Както винаги даден аспект може да бъде съпреживян и проявил се по различни начини и на различни нива.

Нека да се фокусираме в неговата положителна и хармонична съставляваща, да потърсим всичко онова, което ще ни вдъхнови и мотивира да продължим напред.

ЛУНА БЕЗ КУРС13.17 ч. – 17.09 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.