12 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.32 ч. настъпва новолуние в 23° 25´ Овен. Това новолуние е многообещаващо, защото то започва нов астрологичен цикъл, Овен стои на първо място в зодиака. Време е да се предприемат енергични действия. Това новолуние ще носи силен импулс за промяна на представителите на зодия Овен, Везни, Козирог и Рак. Приятни изненади и хубави нови възможности за представителите на зодия Лъв и Стрелец, како и за Близнаци и Водолей, особено ако имат планети в 23-тия градус (+/-3° ) на упоменатите знаци. Не забравяйте само, че трябва да се проявява не само инициатива, но и търпение, уважение и умение да се отстъпва, когато се наложи.

Също рано сутринта в 6.18 ч. Венера и Плутон са в напрегнат аспект. Много да се внимава в партньорските, приятелски и любовни отношения. Овладявайте си ревността, не бъдете прекалено манипулативни и мнителни, защото това може да саботира връзката. Плутон е много силна, мощна планета, която може да притисне и изцеди нашите чувства, пари или добри позиции постигнати до момента. Може да се провалят срещи или да се отменят пътувания. са давали сигурност и комфортно състояние. Затова трябва да се подходи много внимателно към този аспект и да не се провокира допълнително напрежение. Не подценявайте ситуацията нито опонентите.

Същото важи и за бизнес отношенията, бъдете предпазливи и при финансовите операции, инвестиции и сделки, защото може да се окажат несполучливи и да ви въвлекат в големи последващи загуби. Убедете се, че добре сте се запознали с всички условия по договори и сделки.

Повече за новолуние в Овен може да прочетете ТУК.

В този ден може да напишете и своите планове и желания, повече за тази практика може да прочетете ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.07 ч. – 20.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв