12 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта до 9 ч. трябва да се овладяват емоциите, защото няма да ви доведат до правилни преценки.

Не се впускайте в негативизъм, той и без друго сега е в изобилие, добре е да стоите настрани от всякакви недоволства и обсъждания. Една от най-добрите тактики в подобни ситуации е да приемете действителността, по този начин по-лесно ще се справите и ще „смелите“ обстоятелствата. Съпротивата ще доведе само още повече дискомфорт.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и ще допринесат за по-лесната адаптация, както и за нарастване на съпротивителните сили и имунитета.

Меркурий и Сатурн в пълна сила се разгръщат днес, затова е добре да се използва продуктивно този аспект. Времето е подходящо за писмено и устно излагане на информация, факти и обосновки.

Мислите се подреждат, стават ясни, а изказът точен и убедителен.

Удачно време за преговор, обучение и самообучение, дисциплината и концентрацията за това ще се отдава много по-лесно, а резултатите ще са удовлетворителни.

Ако ви се налага да проведете важни разговори може да го направите или днес до 14 ч. или утре.

Обърнете внимание, че след 14.47 ч. до края на деня Луната вече е без курс, което означава, че времето ще е неефективно за важни дейности.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14.47 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв