11 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме деня с Луна без курс до 12.33 ч. Това означава, че до тогава времето е крайно неефективно, не трябва да се предприема нищо важно. Не вярвайте на постъпилата информация, всички проверявайте, внимателно шофирайте.

След 12.33 ч. Луната вече навлиза в Риби, знак който се управлява от планетата Нептун. Засилва интуицията, състраданието, активира желанието за помощ и съпричастие. Същевременно се засилва обидчивостта, чувствителността. Емоциите ще са водещи, а това води до фантазии и илюзии, които може да ни подведат.

Тази Нептунова тема всъщност вече от вчера е много активна, защото днес в 12.48 ч.

Слънцето и Нептун ще са в точен напрегнат аспект. Вече сте предупредени, че този аспект ще предизвика доста объркване, големи очаквания без покритие, подвеждащи и неясни ситуации.

Нептун има отношение и към любовта и романтиката , така че в личните отношения също може да има колебания,  илюзии, лъжи, предателства, неопределеност и двойствени ситуации, над които до края на седмицата няма да може да се упражни контрол.

С една дума внимавайте и в бизнес отношенията и в любовта. Не очаквайте прекалено много, не прибързвайте и всичко проверявайте. Не бързайте да правите изводи и да взимате решения, защото няма да са обективни.

Предстои още един аспект с Нептун в събота, този път ще е в съвпад с Марс, това още повече ще засили споменатите вече теми и сценарии.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 12.33 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв