11 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Добра новина! От днес постепенно започват да се успокояват, стопяват и изчезват всички неясни ситуации, страхове и съмнения.

Луната вече е във Везни, което още повече благоприятно ще ускори процеса, защото хората ще са склонни на преговори, компромис и дипломатически решения.

През целият ден Луната и Венера, управителката на зодия Везни ще са в хармоничен аспект и това донесе повече увереност. Настроението се подобрява, а вътрешното напрежение спада.

Все пак, помнете, че не трябва да се обиждате ако не са ви оценили достатъчно, ако не са възприели правилно вашите способности и добри жестове. Не търсете винаги подкрепа и одобрение отвън. Важното е вие да постъпвате правилно. Ако някой неадекватно ви е възприел, то това е извън вашето енергийно поле. Или казано по народно му – то си е за тяхна (кармична) сметка.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел