11 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес имаме два точни аспекта, единият хармоничен на Слънце с Нептун, който ще допринесе за хармонизиране на емоциите и ще даде тласък на творческите дейности.

Другият е квадратурата на Марс с Уран, която ще е в сила до 18 юли. Това е аспект носещ вълнения, протести и  неподчинение.

В личните и бизнес отношения това може да се изрази като борба за власт и надмощие, пълно неподчинение. Този аспект може да ви помогне да се измъкнете от някакви рамки и ограничения. Но, помнете, че сега е ретрограден Меркурий. Всичко ще има само временен ефект.

Затова съветът е: не си хабите напразно силите. А, ако някой прояви към вас насилие или агресия, не се впускайте в битка или отмъщение, защото ефекта също ще е временен.

Този аспект между Уран и Марс е травматичен, да се внимава с техника и електроприбори. Намалете скоростта, спокойно шиофирайте и не експериментирайте с нищо.

Добрата страна на тези планети е, че дават огромно количество енергия, което бихте могли да използвате с градивна цел. Като я впрегнете във физическа активност и довършване на изоставени проекти или задачи.

Движете се, умерено спортувайте, забележете – умерено, защото може да се контузите дори в тренажорната зала.

За утре напомням – правете планове само за след 18.06 ч. до тогава денят е крайно неефективен, Луната почти цял ден е без курс.

Напомняне: На 12 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 13 юли . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  13 юли , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на    13 юли   и ще излезете от поста на   14 юли  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв