11 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме тази събота с Луна без курс до 14.17 ч. Много трябва да се внимава какво се прави в тези часове.

Ще има много напрежение и непредвидени събития, защото енергията на затъмнението с пълна сила ще продължава да се  разгръща. Принципно затъмнението въздейства и дава своите резултати три дни до и три дни след точната си фаза.

Днес имаме статичен Уран, в 2.15 ч. през нощта той вече се „обръща“ в директно движение. Когато е в такава привидно неподвижна позиция той дава силно нервно напрежение, може да има и проблеми с техника.

В следващите два дни също очакваме напрегнати аспекти, които могат да ни доведат до блокировка. Както на техника, акаунти,  проекти, така и на отношения и различни житейски теми.

Утре е точният съвпад на Сатурн с Плутон – главният аспект за годината. Неговото трансформиращо въздействие вече се усеща от няколко седмици – утре ще бъде кулминацията.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  01.58 ч. – 14.17 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв