11 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Влиянието на вчерашното  пълнолуние в Риби продължава и днес. Сутринта започва много емоционално, днес ще се осъзнават събитията случили се от пълнолунието вчера. Може  да сте все още в плен на някои стари представи и илюзии, но вече към обяд те ще бъдат преодолени.

Наблюдавайте внимателно своите вътрешни настроения и състояния, те ще бъдат много полезни и показателни как да си помогнете в емоционалната сфера.

Имаме чудесен точен аспект днес в 16.09 ч. на Слънцето с Уран, който ще създаде чудесна възможност да получите прозрение как да продължите напред. Добрата новина е, че по време на ретрограден Меркурий е много полезна работата на вътрешен план, много важни неща ще могат да се осъзнаят и да се коригират. Този аспект може да даде нов тласък на вече започнати проекти. Подходящо време, когато да възобновите своите занимания и обучение в компютърните науки и технологии. Направете си преговор на вече наученото, по време на ретрограден Меркурий това е особено полезно да се направи.

Вечерта след 17 ч. очаквайте поне една добра новина. Настроението се подобрява, появяват се нови възможности и перспективи. Трудните и дълбоки психологически кризи и илюзорни настроения са вече зад гърба ни.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.