11 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта може да настъпят напрежения, спорове, неприятни новини и дразнещи ситуации. До 11 ч. бъдете максимално внимателни и тактични, за да не предизвиквате излишни вълнения. След това бързо ще нарастват силите и настроението, появява се душевен подем и желание да се направи нещо важно, което дълго сте отлагали.

До края на деня аспектите са хармонични, освен Луната в Скорпион, която постоянно ще ни предизвиква да се вгледаме в себе си и да поправим своите грешки и пропуски. Днес и утре до обяд е отлично време да се погрижите за своето здраве.

Вечерта е подходящо време за релакс, медитации, духовни практики, занимания или срещи с изкуството.

Задушевното общуване и споделяне, ще ви донесе дълбоко облекчение. Само внимавайте пред кого и какво споделяте. Не разкривайте съкровените си тайни пред всеки.

За утре си правете планове едва след 12.36 ч., защото до тогава времето ще бъде крайно неефективно, Луната ще бъде без курс.

ДНИТЕ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!

Улисана от ежедневните събития и аспекти, забравих да изчисля дните с финансова активност за септември. Но, днес вече задължително ги давам, защото те са особено ефективни.

Тези дни са: 14, 18, 23, 24 25, 26 септември.

Вече пропуснатите финансови дни през септември са: 1, 5, 7 септември.

Ако в тези дни си платите сметките и дълговете, дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация, или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Така ще разширите своите финансови канали.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате.

Само запомнете, не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си, даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържите нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва за дълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел