11 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.23 ч. Луната вече губи своя мажорен аспект и до утре на обяд до 13 ч. времето е непредвидимо и усилията няма да дават никакъв полезен резултат.

Добрата новина е, че последният активен аспект на Луната е хармоничен с Юпитер и това ще остави максимално благоприятен отпечатък на времето чак до утре на обяд.

Но, все пак, бъдете подготвени, че днес трудно ще може да контролирате събитията, времето ще тече неусетно, а положените старания и свършената работа, няма да дават очаквания резултат.

Все още сме под мощното въздействие на планетата Нептун, която слага воала на илюзиите и фантазните образи. Пазете се от заблуди, предателства, двойнствени ситуации.

Не попадайте в капана на самосъжаление и страдание, защото това още повече ще влоши личното ви самочувствие и здраве. Отпуснете събитията и преживяванията, опитайте се да откриете какво послание носи тя за вас.

Утре очакваме точен напрегнат аспект между Марс и Юпитер – днес и утре ще се засили нелоялната конкуренция и личното неудовлетворение от постигнатото. Ще има големи разминавания между изисквания, очаквания и реални възможности.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  08.23 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!