11 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силен, продуктивен и успешен ден. Това е един от най-продуктивните периоди през септември от 10 до 25-ти. В този период трябва само внимателно да изключите 12, 14, 17, 19, 22 (до 15.30 ч.) и 24 септември, защото са неудачни дни. Поради напрегнати планетни аспекти или Луна без курс.

За днес: действайте бързо и целенасочено, не пропускайте никакви нови възможности и предложения.

Денят е с много хубави аспекти между Слънцето, Юпитер и Плутон, които ще стимулират личната инициатива, бизнеса, образованието, намирането на нови пътища за развитие и инвестиране. Затова не губете време,  може да поставите начало на нещо хубаво и дългосрочно. Отново остава предупреждението от предишните два дни, предварително добре да се обмислили и проверили хората и информацията, както и документите.

От днес Марс навлиза във Водолей до 16 ноември. В този знак той работи много характерно, набира бързо идеи, но му липсва издръжливост, бързо губи мотивацията или се разсейва. Волевите му импулси са силно променливи. Затова постоянно трябва да си припомняте посоката, която сте избрали и искате да следвате.

За утре – напомням, денят е непродуктивен, а и зареден с много неочаквани емоционални обрати, затова не си правете сериозни планове, пропуснете го този ден.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!