11 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец, това е подходящ ден за работа и за полагане на усилие за бъдещи финансови придобивки. Който прояви трудолюбие и последователност в дните на Телеца, ще има добри постижения. Сега Слънцето и Сатурн, сформират хармоничен аспект, който дава възможност да се стабилизираме и да постигаме резултати, ако не се разпиляват силите.

От днес започва да се усеща силното влияние на напрегнатия аспект на Марс и Нептун, който е точен утре сутрин.  Ще има големи промени в енергията и  настроението. Особено отчетливо се отразява на мъжете този аспект, те не се чувстват в добра форма и имат ниско самочувствие, не са достатъчно уверени. Проявете разбиране към тях, поне днес и утре, не ги пресирайте, не ги товарете с много работа и изисквания.

От днес Меркурий преминава във Везни до 29 октомври. Това е много уравновесено, дипломатично, творческо и артистично разположение на планетата. В този период може да се намери лесно общ език, да се изгладят противоречия и да се поправят взаимоотношения. Добри дни за творческа работа и обучение.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.