11 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна без курс. От 07.31 ч. – 20.16 ч. ще трябва много да се внимава във всичко, предпазвайте се от грешки, проверявайте пари и документи, пазете си вещите и заключвайте добре. Внимавайте как шофирате и къде паркирате. Днес не трябва да се предприемат важни неща, не започвайте нищо ново.

Този месец така са се подредили планетите, че ще имаме много продължителни периоди на Луна без курс. Който вече има своеобразен негативен опит с този астрологичен феномен, вече много внимателно спазва тези инструкции. Още повече, че все още сме и в ретрограден Меркурий и така се наслагва още една нехармонична съставляваща, която ще затруднява дейностите ни.

Днес Сатурн, планетата на закона, кармата, изпитанията и дисциплината е стационарна и от утре тръгва в директна позиция. Днес и утре така ще се стекат събитията, че ще има много работа и отговорности. Ще имате усещането, че всичко което не обичате да правите ви се е струпало изведнъж на главата.

Но, като винаги има и добра новина и светлина в тунела и тя идва отново от планетата на любовта и хармонията Венера, която от 7 октомври вече е в Стрелец и от там разведрява емоционалния фон. Днес ще трябва да се правят много анализи и наблюдения на тази тема, защото тази планета ще ни провокира по приятен начин. В името на любовта, партньорствата и приятелствата, ще трябва да се преодолеят някои трудности и ограничения по стационарния Сатурн. За всеки сценарият ще е индивидуален и доста поучителен.

Най-добри резултати и радости ще получат представителите на огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец.

За утре вече може да си направите планове, аспектите ще да по-благоприятни.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.31 ч. – 20.16 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел