11 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много бързо трябва да се действа днес. От рано сутринта трябва да се организирате и до 13 ч. да сте свършили по-важните неща.

След 13 ч. Луната вече губи своите мажорни аспекти и няма да ви донесе никакви резултати в бъдеще, ако се захващате с нещо ново след този час.

До края на деня Луната е без курс и ни предоставя възможността да се занимаваме с приключване на задачите захванати по-рано. Не се натоварвайте с много срещи и разговори, защото няма да донесат резултат, само ще се изморите и изтощите.

Наближаващото пълнолуние в Овен вече започва осезателно да се усеща. Утре ни очаква доста напрегнат и динамичен ден.

Още от днес много трябва да се внимава в любовните и партньорски отношения. Защото в неделя очакваме точен напрегнат аспект на Венера с Уран, а това са емоционални обрати, неочаквани развръзки и разочарования.

Добрата новина е, че наближава и много хубав аспект на Слънцето с Юпитер, който ще е точен също в неделя. Неговото влияние ще създаде възможности за благоприятно разрешение, дори и в критични ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.55 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв