11 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Слънцето е в нехармоничен аспект със Сатурн в 10.04 ч. Винаги, когато има нехармоничен аспект със Сатурн, на човек му се струва, че планина от работа и отговорности е застанала на раменете му. Така ще е и този път.

Важното е, че вие сте предупредени и няма да се предадете напълно на неприятните мисли и настроения. Принципно Сатурн ни носи песимизъм и огорчения и когато е в негативен аспект със Слънцето, символизиращо жизнените сили, бързо може да повярвате, че всичко е много трудно и неприятно. Помнете, че на практика не е така, спомнете си хубавите моменти или това, което искате да постигнете. През целият месец ноември трябва непрекъснато да се наблюдаваме и да се изваждаме сами от лошото настроение. Самата енергетика на месеца е такава, без липса на огън, който носи радост и оптимизъм.

Днес не е подходящ ден да говорите с началници и висши служители и чиновници, защото може да не получите това, което желаете.

Внимавайте в часовете от 10.30 до 13.30 ч, защото може да се почувствате объркани и дезориентирани, не взимайте решения, внимавайте с парите.

Конфликтни са часовете от 14.30 ч.  до 17 ч., особено дразнещи и напрегнати ситуации може да възникнат с близки хора.

В събота и неделя ни очакват хубави дни, може да си направите планове.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.