11 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е продуктивен от сутринта до 13 ч, постарайте се по-важните неща да свършите до този час. До тогава ще има повече енергия, а и концентрацията ще се отдава по-лесно.

От 12.59 ч. – 18.11 ч. следва период на ниска ефективност, разсеяност и бърза умора, когато не трябва да се вършат важни неща, защото няма да има полза от тях.

Вечерта след 18 ч. Луната вече навлиза във Везни, носи много по-спокойна и хармонична енергия. Вечерта е подходяща за общуване с близки и приятели. За провеждане на миролюбиви разговори.

От днес Меркурий отново навлиза в Скорпион до 1 декември. Тук той е много аналитичен, задълбочен, но и осъдителен и дори черноглед. Периодът ще е подходящ за обучение, изследвания – медицински и научни, научни трудове, разследване и издирване на нужна информация. Задълбочената и фокусирана мисъл на Меркурий ще помогне много на всички, които боравят със словото и знанието.

Напомняне: На 11 ноември  е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 12 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 12 ноември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 12 ноември и ще излезете от поста на 13 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.59 ч. – 18.11 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел