11 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме много динамична нова седмица. От сутринта до  11 ч., часовете са много взривоопасни, особено на семейно-битова тематика.

Днес Слънцето и ретроградният Меркурий са в точен съвпад в 17.22 ч. Този факт ще направи денят изпълнен с много движение, пътувания, обмяна на информация. Ще се наложи да си филтрирате натоварената програма, защото нервното напрежение ще бъде доста силно.

Непременно проверявайте информацията, която ще идва до вас, не се предоверявайте, не всичко ще е точно така, както сега се представя.

Намираме се и точно преди пълнолуние, което е утре в 15.36 ч., което още повече ще накара събитията да ескалират, а нервната система да се натовари.

Хубав аспект имаме между Меркурий и Плутон, който беше  точен вчера  и ще е в сила до 12-ти ноември включително. Ще подпомага анализа, творческата и изследователска работа, чудесно време за учене и писане, възползвайте се.

Бъдете умерени в изказа си, защото този аспект усилва хумора, но той бързо прераства в ирония и сарказъм, много хора трудно понасят тази енергетика и може да се обидят.

Обърнете внимание на събитията в късните вечерни часове след 21 ч., много знакови събития и мисли ще има тогава, които ще се опитват да ви подскажат кой е верният път.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!