11 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 19.19 ч. има важен,  много енергиен и  хармоничен аспект между Слънце и Плутон. Винаги в такива дни човек осъзнава нещо важно за себе си и околния свят.

Непременно си записвайте желанията, идеите, направете си планове. Не бързайте да споделяте своите желания, първо добре ги обмислете, съберете своята вътрешна сила и решителност.

Луната вече е в Козирог и добре ще подпомогне този процес да обмисляне на важни промени в образование, кариера и текуща работа.

Денят може да протече много смислено, организирано и удовлетворително, ако още от сутринта си направите план и си поставите задача, да направите нещо важно, макар и малко, лично за себе си и/или  близките.

Вечерта след 17 ч. вече е по-удачно да се усамотите, защото ще има спад на силите и концентрацията. Само избягвайте мрачните мисли. Не говорете за неприятни неща, а и не слушайте такива. Лесно ще се „заразявате“ с негатив, затова го избягвайте.

Утре ни очаква успешен, продуктивен ден, направете си планове.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05:36-05:56 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!