11 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако днес се чувствате сънливи, едва сте станали от леглото, ако сте разсеяни и вяли – проявете разбиране към себе си, за всичко това си има причина и тя е предизвикана от специфичното звездно време.

Днес Слънцето и Нептун са в точен съвпад, който ще даде продължителен отзвук в ежедневието ни до 14 март включително. Ще се засилят интуитивните възприятия, в такива периоди се потапяме в преживени вече емоционални ситуации, в повторното преживяване на силни емоционални спомени, като цяло се усилва психологическата чувствителност, може да имате и пророчески сънища, както и да се чувствате много сънливи и недоспали през цялото време. Това може да е интересен период на дълбоки анализи и осъзнаване на теми, които са били скрити до този момент.

От рано сутринта Луната вече е без курс и така ще бъде почти цял ден. Времето ще бъде крайно неефективно от 05.33 ч. – 16.45 ч. , затова бъдете максимално фокусирани в това, което правите. Избягвайте да взимате решения и не вярвайте на информацията, която постъпва в този интервал. Както и през следващите два дни също е добре да сте по-предпазливи.

Влиянието на Нептун се проявява по различен начин при всеки, но едно е сигурно, че това е планетата управляваща илюзиите. Човек лесно може да се подлъже, че фантазията в един момент може да стане реалност. Но, ако стане реалност, то винаги ще има и известен елемент на разочарование и неудовлетвореност.

Вечерта след 20 ч. може да настъпят дразнения и противоречия на битова тематика, внимавайте с близките у дома.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05.33 ч. – 16.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел