11 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес постепенно потръгват всички задържани проекти, решения и договорености, които бяха задържани заради ретроградния Меркурий през последните три седмици.

Слънцето и Юпитер са в хармоничен аспект в 14.28 ч., той ще ни помогне да си хармонизираме отношенията, да привлечем съмишленици, да получим помощ и съдействие.

Очаквайте поне една добра новина, която ще подобри настроението и ще събуди нови надежди за успех. Ще се възобновят договори, преговори и сериозни разговори, които вече ще дадат реален резултат.

В часовете от 13 до 14 ч. нервното напрежение ще нараства, не е полезно да се влиза в спорове, защото може бързо да се превърнат в сериозен конфликт.

Да се внимава от 19 до 23 ч., да не се поемат нови отговорности, внимателно си харчете парите, не инвестирайте и необмислени начинания.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв