11 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Дева, време е за анализ, за прецизна и детайлно изпълнена работа. Ретроградният Меркурий има свойството да възвръща към нас някои проекти, поръчки и други за преработка или по-качествено изпълнение. Сега най-сетне ще може да преподредите своите документи и дори да откриете това, което дълго време сте търсили.

Денят е благоприятен да се погрижите и за своето здраве, правилно хранене, процедури, хранителни добавки, повече упражнения и движение. Направете всичко онова, което все започвате и не го довеждате до края.

Като цяло денят е продуктивен и наистина може да си свършите много полезна работа, особено тази, която е залежала и не е „помръдвала“ до момента.

Днес планетата на развитието, късмета и успеха Юпитер преминава в Овен до 28 октомври 2022 г. Той ще се върне отново в Овен от 20 декември 2022 г. до 16 май 2023 г.

Честито на всички, които са зодия Овен или с асцендент Овен, както и на другите огнени знаци Лъв и Стрелец. Сега е вашето време за растеж и напредък, за привличане на нови възможности и ценни контакти.

Напомняне: На  12 май  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  13 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  13 май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   13 май  и ще излезете от поста на    14 май 2022 г.   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.