11 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е новолуние в Телец. То ще настъпи вечерта в 22.01 ч. в 22-рия градус на Телец (21° 18´).

Докато настъпи новолунието вечерта не трябва да се забравя, че все още се намираме в процес на приключване, финализиране, освобождаване от негативни емоции и неудачни връзки. Намерете време да почистите и подредите пространството около себе си. В това число и работното си място. Изтрийте стари имейли, смс-и и файлове, всички те носят негативна застояла енергия и ви теглят в миналото.

Рано сутринта може да се появи дискомфорт и нервност, не се насилвайте с тежка работа и трудни разговори. Следете внимателно своето състояние и настроение, така ще се ориентирате, дали до момента сте взели верни решения. Ако изпитвате силен дискомфорт, липса на енергия и раздразнение, това означава, че не вървите в правилна посока. Направили сте някакви компромиси, които са в разрез с личните ви планове и интереси.

Това новолуние в Телец ще ни дари със сила и амбиция. Ще получим силен импулс за нови начинания. Особено градивно то ще бъде за земните знаци Козирог, Телец и Дева. Ще се появят благоприятни ситуации, които ще отстранят препятствията. Слънцето и Луната се намират в точен съвпад в Телец. Това символизира започването на нов етап, на нов цикъл, зараждането на нови житейски теми.

Най-важното за това новолуние е, че за всички нови предложения и благоприятни възможности, които се появят след това новолуние, ще трябва да се „заплати“. В някои случаи дори доста „висока цена“ ще трябва да се даде. Затова внимателно подхождайте към щедрите предложения и предоставени шансове, защото ще се изисква много и вие да вложите. Може да откриете и хитро замаскирани намерения да ви изкушат и да се възползват от вас.

Повече за новолуние в Телец прочетете ТУК.

Който желае, може да напише своите планове и желания след 22 ч., когато вече е настъпило новолунието. Повече инструкции за правилно писане на желания може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв